du. alltid du.

Du säger att du är svår att älska men du är ännu svårare att sluta älska, som Märta Tikkanen skrev så ärligt om sin Henrik. Vad du än gör, så skulle jag förlåta dig varje gång. Hur lång tid du än behöver på dig så kommer jag att vänta tiden ut. Mitt tålamod för dig är livslångt. Min hängivelse är total. Och även om jag innerst inne vet att jag aldrig kommer att få lika mycket som jag ger, så skulle jag ge dig allt jag har. En gång sa du att du är oförmögen att älska, men att du älskar mig. På de orden livnär jag mig ännu. Du är en kod som inte går att knäcka, en rebus utan svar men jag har gett mig tusan på att jag ska lösa dig. Mitt huvud säger att kampen för dig är förgäves, men mitt hjärta kommer aldrig att sluta slå sina slag för dig. Min största sorg i livet var den när jag förlorade dig. Än idag förstår jag inte hur man kan sörja en förlust av något man aldrig har haft.
0 kommentarer

linsbollar ur green kitchen stories.

 
Ikväll testade jag ett nytt recept hämtat ut Green Kitchen Stories, nämligen linsbollar. Jag, som ytterst sällan testar nya recept, köpte den välkända kokboken med lagom stora förväntningar på mig själv. För att vara helt ärlig så tvekade jag på om jag ens skulle laga något ur den, med min förutfattade mening att alla recept skulle innehålla en massa konstiga ingredienser jag med cirka noll sannolikhet skulle ha hemma i mitt skafferi. Hur som haver fann jag ett simpelt recept på linsbollar som jag kände var en lagom stor utmaning i den exotiska gastronomins okända värld.
 
green kitchen stories linsbollar mat recept
0 kommentarer

des livres.

 
En av de saker jag tycker som allra mest om med sommaren är den tid jag kan lägga på att läsa böcker. Även om jag läser en hel del under terminerna så blir det betydligt mer under sommaren. Eftersom mitt nya jobb innebär att jag spenderar en del tid på tåget tar jag tillfället i akt att läsa när jag är påväg till/från jobbet. Förra veckan läste jag ut tre böcker, och imorse började jag på klassikern 1984 av George Orwell.
böcker
0 kommentarer