cervinia.

 
För en vecka sedan befann jag mig någon annanstans, nämligen på schweiz-italienska gränsen för att ta vara på lite efterlängtad påskskidåkning.
 
 
Vi bodde i en urtypisk alpchalêt i byn Valtournache, vilket är en del av skidsystemet Cervinia-Matterhorn.
 
 
Från vardagsrumsfönstret hade vi denna eminenta utsikt. Det är förövrigt en väldigt märklig känsla att åka skidor på 3500 meters höjd, och sedan komma ned i dalgången där våren stor i full blom och temperaturen visar 15-20 grader.
 
 
Varje morgon väckte pappa mig med lena ord om att frukosten var klar, så efter lite obligatorisk ögongnuggning gick jag upp en trappa och satte mig vid färdigdukat bord. Så himla lyxigt!
 
 
Om dagarna hängde vi i pistarna och svischade runt mellan olika liftsystem. Vi hade verkligen vädret på vår sida och det var mestandels soligt. Att jag sedan brände sönder munnen så att läpparna svullnade upp till dubbel storlek och täcktes av blåsor är dock en annan femma... Efter resan har jag fått ägna x antal dagar åt att dricka med sugrör, finfördela föda och smörja in mig med diverse krämer.
 
0 kommentarer

någonting blått.

 
Lite småknasigt att man kan bli så glad över lite nytt porslin. Hittade denna lilla skål häromdagen, och kände direkt att den passar ypperligt för eftermiddagsmellanmål, ett par nävar nötter eller varför inte lite färsk frukt. Nominom.
0 kommentarer

påskägg.

 
Igår var jag på ett lunchföredrag med företaget Evry som SIV anordnade. Jag älskar ju lunchföredragskonceptet generellt, men känns som om att det fick en helt ny innebörd när företagen skickar med oss påskägg fyllda med chokladskatter istället för de sedvanliga nyckelringarna, post it-lapparna och pennorna med företagets logga på. Hur som haver får det utgöra årets påskpynt här hemma i lägenheten.
 
påskägg
0 kommentarer